Klæd dine medarbejdere godt på!

Outdoorcompanions sortiment giver os mulighed for, at tilbyde et omfattende udvalg af tøj og tilbehør til brug i naturen til virksomheder og organisationer, hvis ansatte har en udendørs hverdag for eksempel ZOO og dyreparker, skovsejere, skovbrug, fiskerivirksomheder, naturbeskyttelsesorganisationer, Natur- og fiskeriskoler m.fl..

Alle disse virksomheder er afhængige af tøjets kvalitet og komfort til daglig brug. Ud over produktkvalitet kræver sådanne virksomheder også produktion og lagerfleksibilitet, som vores virksomhed kan tilbyde, primært gennem BANNER®.

Arbejdstøj med eget logo

BANNER® er en meget fleksibel partner til detailforretninger, der er specialiseret i outdoor, jagt og andet udendørs sortiment. Vi kan levere bredt sortiment, mangfoldighed, små, mellemstore og store mængde leverancer.

Vi leverer individuel pleje for hver virksomhedskunde med respekt for individuelle behov. Fuld service inkluderer valg af sortiment, størrelsestestning med hver person og langsigtet samarbejde med hensyn til sortimentet. Vi leverer service af broderi og udskrivning af kundens logo til vores produkter. For større virksomheder kan vi tilbyde produktpræsentation på stedet med størrelsestest for hver medarbejder.

Der er følgende muligheder at være erhvervskunde på:

 1. Individuelt valg af tøj – inden for den valgte grænse vælger medarbejderen tøjet fra engrossalgstilbudet.
 2. Virksomhedssæt af tøj – virksomhedssæt af tøj til enhver medarbejder med broderi / patches af firmalogo eller andre justeringer.
 3. Kombinationen af ​​hver af ovenstående – det valgte virksomheds tøjsæt og derefter de ansatte vælger efter individuelt behov for tøj inden for den økonomiske grænse, som virksomheden har sat.

De vigtigste fordele for erhvervskunder inkluderer:

 • Det bredeste udvalg af tøj til os i naturen
 • Egen udvikling og produktion af tøj i virksomhedsværkstedet i Tjekkiet
 • Bredt lagerbeholdning
 • Realiseringsbroderi af logo til tøj
 • Præsentationsvisning på virksomhedens ejendom
 • Individuelle justeringer og reparationer af tøj
 • Levering af varer til ansatte er opdelt i navngivne pakker
 • Illustration af broderi-erkendelser

Vi tilbyder påføring af broderi af firmalogo på vores tøj. Som producent er vi i stand til at anvende broderi også til jakker og bukser med klimamembran uden skade på vandtæt funktionalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så tager vi hurtigst muligt kontakt til jer, så vi kan få en snak om jeres nye arbejdstøj.